САЙТА BULBIKE.COM СЕ ПРОДАВА! ЗА КОНТАКТ: 0877498969

Маркиране на веломаршрути
Територията на България предлага отлични природни условия за велосипеден туризъм. Пейзажите са живописни и има множество природни красоти и исторически паметници, които трябва да бъдат видени. Разнообразието от велосипедни карти и пътеводители са все по-достъпни на пазара.

Всяка година в нашата страна се добавят десетки километри веломаршрути. В североизточна България има уникално красиви места, на които не малко чужденци идват да се порадват. Една от основните цели на Велоклуб БУЛБАЙК е да маркира тези прекрасни места и пътеки. Всички веломаршрути маркирани от клуба ще бъдат публикувани в сайта www.bulbike.com, до който всеки един българин и чужденец имат безплатен достъп.

Зелените колоездачни пътеки представляват важна част от българското колоездене. Тези пътеки са насочени край реки, водни канали, стари железопътни линии, гори, местности с пещери и много други красиви места. По този начин, туристическото колоездене може да има достъп до красивата ни природа и национални наследства.

Ние от Велоклуб БУЛБАЙК се стараем да се грижим добре за всяка една велопътека в региона на гр. Силистра. Подкрепяме идеята за по чиста и зелена България, давайки всичко от себе си да я опазим. Ние ежедневно търсим, маркираме и поддържаме велотрсета и пътеки, до които имат достъп и всички пешеходци. Нашият клуб е отворен за всякакви предложения и съвети, когато става дума за маркиране на вело и пешеходни туристически пътеки.